fbpx
+48 791 704 920Masz pytanie?

887 Skilled Regional visa

887 Skilled Regional visa visa czyli regionalna wiza permanentna.

Jest to wiza przyznawana dla osób które mieszkają i pracują w na wizie 489 przez minimum 2 lata w regionalnej Australii lub descignated area.  ROZPOZNANIE KWALIFIKACJI:

Kto może aplikować o wizę skilled 887

  • Trzeba być na wizie 489, 495, 496, 475 lub 487 i jednocześnie
  • Trzeba mieszkać w określonej, regionalnej Australii przez minimum 2 lata
  • Trzeba pracować w określonej, regionalnej Australii przez minimum 1 rok
  • Spełnić wymagania zdrowotne i posiadać zaświadczenie o niekaralności

Masz pytanie?

i to tyle.

error: Content is protected !!